vineri, 1 iulie 2011

Pentru ce se înarmează UDMR? Un deputat ungur prins cu muniţie pe aeroportul Târgu-Mureş

Un eveniment care a surescitat opinia publică din Târgu Mureş, dar care a rămas fără ecou în presa centrală, este descoperirea de muniţie asupra deputatului UDMR Kelemen Attila (foto), în incinta Aeroportului Transilvania din Târgu Mureş.

Potrivit colonelului în retragere Mircea Dogaru, deputatul UDMR de Mureş, care ocupă această funţie din 1996, a fost prins de către comandantul aeroportului din Târgu Mureş, Şandru Ştefan, pe când deputatul încerca să introducă în ţară munitie pentru vânat mare. Se pare că nu numai că acest caz nu a fost mediatizat de către autorităţi, dar se încearcă şi muşamalizarea cazului de către poliţia din Târgu Mureş.

Muniţia de calibru mare, folosită la vânătoarea de urs, mistreţ, cerb comun sau cerb lopătar, este cu un calibru cuprins între 5,6mmm şi 7m, cu lungimea tubului de până la 64 de mm, pentru urs. O muniţie specială folosită la vânatul mare este cea de 7,62×39, a cărei folosire este însă limitată de lege, dar nu interzisă, şi care poate fi folosită pentru arme de tip AK47 şi clone “civile” de AK47, cum ar fi CZ 527, SKS sau chiar AK produs de fabrica Arsenal Bulgaria.

George Bara

http://www.napocanews.ro/2011/07/pentru-ce-se-inarmeaza-udmr-un-deputat-ungur-prins-cu-munitie-pe-aeroportul-targu-mures.html

2 comentarii:

Anonim spunea...

Contul meu de pe YT -”LegArhMih“- a fost devorat de catre haita penticostala .Printre reclamanti se numara si sectantii de la “Biserica Penticostala Nr.5 “Albini” Cluj-Napoca”.
A deranjat mult postarea cu Nistorescu in care vb de mafia penticostala de la Cluj.
Ei bine de la Cluj a venit si reclamatia.

Flacaii de la “Biserica Penticostala Nr.5 “Albini” Cluj-Napoca” ,adica cei care au reclamat ca am facut “copyright ” de pe site-ul lor mint cu nerusinare ,nici un fisier video nu era descarcat de acolo.

Deh…asa se intampla cad penticostalii sunt majoritari in PDL.

http://mihailandrei.wordpress.com/2011/07/01/penticostalii-au-facut-front-comun-si-mi-a-suspendat-contul-de-pe-youtube/

fotograf nunta anna spunea...

as fi curioasa sa stiu cati romani sint deputati in Ungaria?

Spaţiul etnogenetic românesc

Spaţiul etnogenetic românesc