vineri, 15 aprilie 2011

Sfidator

Cu toate că ziua maghiarimii de pretutindeni a trecut de trei săptămâni, drapelul Ungariei (care oricum a fost arborat ilegal) flutură nestingherit pe frontispiciul Consiliului Judeţean Covasna! Începem să credem că de frică, nimeni, dar absolut nimeni, nu se încumetă să se atingă de vreun fir de păr din capul preşedintelui Tamas Sandor.

http://condeiulardelean.ro/articol/sfidator

3 comentarii:

Nicolae Nicu spunea...

Pînă la părul lui Tamaş (cu cap cu tot!), nu se găseşte nici un cetăţean al Patriei să dea cîrpa jos, sau trebuie să trimitem noi de la Bucureşti pe cineva?

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Brad Thompson spunea...

insultele si incitarea la violenta nu va rezolva situatia, in primul rind trebuie sa fie sesizati cei care cunosc legea si pot sa duca actiunea mai departe in instanta. Daca este ilegal (ceea ce ma indoiesc) atunci cei care s-au abatut de la lege vor fi buni de plata. Atita timp cit drapelul altei natiuni este insotit vizibil de draplul Romanesc nu cred ca este nici o problema, dar cum am spus legea este una si ce credem noi este alta.

Spaţiul etnogenetic românesc

Spaţiul etnogenetic românesc