sâmbătă, 21 iunie 2008

Psihoză în Franţa, din cauza unui SMS: "Românii răpesc copii pentru a le trafica organele"

Psihoză în Franţa, din cauza unui SMS: Românii răpesc copii pentru a le trafica organele"Românii răpesc copii pentru a le trafica organele" este un mesaj SMS alarmant, care circulă de câteva zile prin şcolile franceze. Mai multe zeci de elevi au primit mesajul pe telefonul mobil şi l-au trimis, la rândul lor, colegilor. Poliţiştii spun că s-a creat o adevărată psihoză. Aceştia au primit numeroase telefoane în care părinţi sau elevi le-au semnalat posibile răpiri sau apariţia unor maşini suspecte în care s-ar afla români.

În SMS-ul cu pricina se menţionează că "fetele au fost răpite pentru trafic de organe de oameni care pretind că se ocupă de colectare de sânge. Se pare că aceştia sunt români şi că sunt cei care au ucis-o pe fata de la Malpasse", (Malpasse este o staţie de metrou unde, luna trecută, a dispărut o fată).

Poliţia nu a identificat nici un caz de acest gen până în prezent, autorităţile franceze încercând să pună capăt valului de SMS-uri alarmante. "Am verificat toate aceste acuzaţii pe teren, dar nu au fost dovedite", a explicat un oficial din cadrul poliţiei franceze, citat de publicaţia La Provence.

Antena3.ro

http://www.antena3.ro/Psihoza-in-Franta-din-cauza-unui-SMS-Romanii-rapesc-copii-pentru-a-le-trafica-organele_ext_50821_ext.html

Un comentariu:

Anonim spunea...

Sper sa iei atitudine impotriva autorului acestui articol: Intre Bulibasa si Satra mea

Spaţiul etnogenetic românesc

Spaţiul etnogenetic românesc