joi, 4 februarie 2010

Despre enclavizări etnico-politice şi o ţară a ţiganilor

La începutul lunii decembrie 1989, preşedintele României socialiste, Nicolae Ceauşescu, a primit, din partea şefului Securităţii, Iulian Vlad, un raport despre discuţiile din Malta, dintre celor două mari super-puteri de la acea vreme, Statele Unite şi URSS. Raportul vorbeşte despre “un nou echilibru pe continentul european”, respectiv “redefinirea sferelor de influenţă”. Ceauşescu a primit informaţia secretă că zone din sudul Olteniei şi Munteniei vor fi controlate pe viitor de clanurile ţigăneşti, în frăţie cu lumea interlopă în formare. Precedentul exista şi ştie toată lumea care a trăit acele vremuri, cum bulibaşele îşi răscumpărau fărădelegile şi libertatea de la Miliţie şi ofiţerii de Securitate, pe cocoşei şi bănuţi de aur. Numai la mine, în cartierul clujean, Mănăştur cunoşteam cazuri când căpeteniile ţigăneşti terorizau populaţia majoritară cu informări şi informatori la Miliţie şi cum tinerii rebeli faţă de cauza comunistă a regimului erau linşaţi de ţigani pe stradă la ordinul ofiţerilor de Securitate, pentru a introduce teama românului faţă de orice încercare de dizidenţă. Această frăţie de tip interlop, între unii ofiţeri de Miliţie şi de Securitate a explodat după 1990 ajungându-se la clanurile interlope de azi, mai ales în judeţele Olt, Dolj şi Ilfov, care au deja la mână, prin încuscriri şi năşiri suspecte, politicieni ca Th. Stolojan, Adrian Năstase sau fratele Preşedintelui, Mircea Băsescu.

Ceea ce puţini ştiu este faptul că, alături de informaţiile mai sus-amintite, spionii români care s-au ocupat de operaţiunea “Malta” au mai adus şi o hartă. Acest document a produs, pe plan intern, în timp, demisia unui şef de Mare Stat Major al Armatei Române şi o catastrofă aeronautică: cea de la Baloteşti, din 1995. Pe plan extern, tot ceea ce conţinea la acel moment harta s-a produs sau este pe cale să se producă.

„Situaţia din Craiova a scăpat de sub control şi cred că nu mai poate fi stăpânita. Trebuie urgent înăsprită legea prin care se reglementează acordarea autorizaţiilor pentru achiziţionarea de arme. Nu mai ai curaj să ieşi seara pe stradă”. Nu este declaraţia unui şef local din Pretoria, ci cea a preşedintelui Consiliului Judeţean Dolj din 2007, Ion Prioteasa. Este vorba despre oraşul primarului PD-L, Solomon, care ne invita după 6 decembrie 2009 să emigrăm în Bulgaria, dacă nu ne place ţara noastră. Oricum ţara aceasta coordonată de interlopi, politicieni şi ofiţeri de servicii speciale în cârdăşia corupţiei generalizate nu are cum să-i placă unui român adevărat. E ţara lor Rromânia, ţara mea e România. În mod straniu, aceste evenimente au fost prezise oficial cu 10 ani în urmă. Pe 31 octombrie 2000, generalul de corp de armata Mircea Chelaru a anunţat o conferinţă de presă ad-hoc, seara târziu. El a declarat, spre uluirea asistenţei, că structuri de tip mafiot încearcă să destabilizeze România şi să enclavizeze sudul Olteniei. Adică să constituie o veritabilă ”Republica Rroma a Olteniei”. Generalul nu a dat alte amănunte. La câteva ore, în replică, a venit răspunsul Ministerului de Interne, prin generalul Mircea Mureşan, care a spus că „se poate vorbi de elemente de crimă organizată, generate de nivelul scăzut de trai, de sărăcie. Este vorba despre recuperatori, traficanţi de droguri şi cei implicaţi în fenomenul prostituţiei. Dacă nu ţinem sub control fenomenul, în timp, e posibil să devină un pericol.” A doua zi, pe 1 noiembrie 2000, Mircea Chelaru si-a dat demisia din funcţia de şef al Marelui Stat Major al Armatei. Chelaru afirma: “Oltenia urma să se desprindă de România în decembrie 2000″. Atunci, declaraţiile generalului Cheler mi s-au părut nişte aberaţii şi am fost de acord cu cererea preşedintelui Emil Constantinescu să-i ceară demisia din funcţia de şef al Statului Major. Generalul Mircea Chelaru: “La vremea respectivă (octombrie 2000) aveam informaţii precise despre enclavizarea sudului Olteniei, şi nu numai, de comunităţi compacte de rromi, cu implicarea unor structuri de tip mafiot. Pe vreme de pace, rolul armatei e acela de a produce starea de descurajare a unor potenţiali agresori. Tocmai în acest sens am convocat acea Conferinţă de Presă, pentru a descuraja, pentru a atrage atenţia acelor structuri că se ştie despre ele şi că există modalităţi de anihilare a lor. Demisia mea a fost legată de acea declaraţie. Regret că am avut dreptate. Fenomenul enclavizării e real. Oltenia urma să se desprindă oficial de România în decembrie 2000, iar Strehaia urma să devină capitala enclavei. Din câte ştiu, nu s-a renunţat încă la acest plan. În România s-au făcut şi se fac greşeli politice ce intră în categoria erorilor istorice, care, tare mă tem, nu se vor putea spăla decît cu sânge”.

În 1992, William B. Wood, geograf sef al Departamentului de Stat american (acum ambasador SUA in Afganistan), dadea publicităţii o harta cu noile graniţe ale statelor Europei, graniţe care ar fi trebuit modificate în virtutea intereselor strategice de după căderea blocului comunist. Pe scurt, se preconiza ca: Scoţia devine independentă; o parte a Irlandei de Nord se uneste cu Republica Irlanda; Bretania se desprinde de Franta; Tara Bascilor şi Catalunia se desprind de Spania; Italia se divide in zona de nord si zona de sud; Belgia se divide în Flandra si Wallonia; Cehoslovacia se rupe în doua; Kaliningrad va fi o zona autonomă în cadrul Rusiei; Kosovo se alipeşte Albaniei; Transilvania devine parte a Ungariei; actualele judeţe Dolj, Caraş -Severin şi Timiş se desprind de România şi devin o ţară a ţiganilor; partea vestica a Basarabiei revine României; partea estică a Basarabiei, inclusiv Transnistria, devine zona autonomă „Dniester” în cadrul Ucrainei. Publicaţia franceză ‘L′evenement de Jeudi’ arăta harta mai sus, menţionată în octombrie 1992. Peste România de sud-vest scrie: „Ţigani”.

Astăzi, când trist constat că preşedintele dansează pe zornăielile salbelor de aur la festivalurile interlopilor la Hurezu şi fratele său, Mircea, năşeşte pe nepoata celui mai mare traficant de arme şi bani din Oltenia, Bercea Mondialu, într-o cârdăşie totală între instituţiile statului, interlopi şi politicieni, pot să realizez tardiv că avertismentele de acum 10 ani ale generalului M. Chelaru au fost profetice.

Sincer aştept clarificări şi măsuri drastice de la SRI pe linie informativă despre această situaţie gravă privind sustragerea de sub autoritatea statului (oricum de facto impozite nu plătesc la statul român) a unor enclave sociale ţigăneşti sprijinite de clanurile interlope şi o parte dintre politicieni şi structurile statului înfiltrate. Este necesară şi anchetarea cauzelor şi premiselor înfiinţării la sfârşitului anului 1998 a unui ciudat Serviciu de informaţii Ţigănesc SISROM. Mai mult, e necesar ca şefii DNA să nu-şi i-a banii degeaba de la contribuabilii români şi să intervină energic în aplicarea legii împotriva clanurilor interlope, pentru instaurarea statului de drept şi restaurarea încrederii în instituţiile publice, premisă a unei societăţii democratice autentice într-o Europă unită.

Ionuţ Ţene
http://www.napocanews.ro/2010/02/despre-enclavizari-etnico-politice-si-o-tara-a-tiganilor.html

Niciun comentariu:

Spaţiul etnogenetic românesc

Spaţiul etnogenetic românesc