marți, 14 august 2007

Istoria care Doare cu Profesor Dr. Mircea Dogaru






11 comentarii:

Anonim spunea...

mai porcule de mircea dogaru esti un mincinos ordinar falsifici istoria si esti un fascist mai mare ca horty nu ti rusine obrazului nu i deajuns ca ungurii au dat gratis tara ce mai vreti??????opincaru dracului daca te prind nu scapi nepedepsit magarule

Vali spunea...

mai javra anonima, Domnul Mircea dogaru are dreptate, bozgor ordinar ...romanaia trebuia sa jupoaie toti ungurii

Balog Iancu spunea...

de ce nu ai curaj sa iti spui numele?
cum poti sa spui ca ungurii au cedat tara.asta-i pamant romanesc de pe vremea dacilor si romanilor

Anonim spunea...

traiasca domnu Mircea Dogaru, cel mai bun istoric. georgesbococi

Ioan Stoica - Medias spunea...

Am urmarit emisiunea de pe OTV si va respect pentru ideile si initiativele D-voastra. Nu sunt militar si nu fac parte din nicio structura. In urma cu 12 ani am infiintat Celula Operativa de Rezistenta si Anticoruptie, iar doi ani mai tarziu Grupul National de Rezistenta. 0763652390

VALERIU spunea...

HOLOCAUSTUL ROMANESC:11.OOO de tarani omorati,ARMATA ROMANA tragand cu tunurile in satele romanesti la ordinul clasei politice iudeo-masone, pentru ca acestia s-au rasculat impotriva arendasilor jidani care detineau aproape tot pamantul agricol al Romaniei(peste 1.100.000km patrati);sute de mii de romani(vezi MISCARE LEGIONARA) luptatori impotriva comunismului iudeo-mason(o intreaga generatie)martirizati si aruncati in gropi comune de catre regimurile carlist,antonescian si comunist,desi TRIBUNALUL PENAL INTERNATIONAL DE LA HAGA prin sentinta din 1959 a stabilit ca LEGIUNEA ARHANGHELULUI MIHAIL nu a fost o organizatie fascista. Astazi circa 6.000 de masoni, organizati in ONG,ca sa nu plateasca impozite,cuprinzand clasa politica aproape in totalitate,persoane aflate in coducerea tuturor institutiilor MAPN,MAI,SERVICIILOR,a PATRIARHIEI ROMANE,inclusiv prea fericitul DANIEL LUGOJEANUL,pentru a carei inscaunare s-au facut manevre grele.Statul israel are in proprietate munti intregi din Transilvania precum si mii de kilometrii patrati de teren arabil. Armata israeliana face manevre ca la ea acasa in Romania. Ce transporta elicopterul prabusit (la dublul capacitatii) din locurile cele mai sacre ale DACIEI? DOAMNE DUMNEZEULE,IN NUMELE DOMNULUI NOSTRU IISUS CHRISTOS,MANTUIESTE-NE DE FARADELEGILE NOASTRE,IA AMINTE LA MIILE DE MUCENICI ROMANI CARE NU AU EZITAT SA-SI VERSE SANGELE PENTRU DREPTA CREDINTA SI IZBAVESTE-NE DIN GHEARELE FIAREI SATANISTE CACI NUMAI TU NE MAI POTI SCAPA .

manoliu valentin spunea...

Trebuie de urgenta sa iesim in strada si sa dam foc FSN-ului sa scapam tara de hoti si de banditi.

Teste de titularizare pentru profesori si disponiblizari in toate primariiile din Romania, pentru ce?

Pentru inlocuirea cetatenilor romani cu cetateni rusi, ucrainieni, rusi-moldoveni , belarus si altele, adusi la studii gratuite pe credite la FMi , credite pe care le platesc romanii pentru inlocuirea ROMANILOR in institutiile statului Roman.

O sa para bizar ce scriu, dar scriu ce spun membri de partid PSD, PDL si PNL patrioti si de buna credinta, care spun ca de 20 de ani se aduc la studii gratuite cetateni straini pentru inlocuirea cetatenilor romani in institutiile statului roman si mai mult, romanii voteaza membri de partid din toate partidele, iar cand ajung la guvernare acestia aduc pentru guvernarea Romaniei UDMR SI PERSOANE CARE NU AU NIMIC CU VOTUL ROMANILOR, ci numai pentru jefuirea si distrugerea Romaniei si externinarea poporului roman, exemplu sunt: Funeriu si Baconsky doi agenti sionisti in institutiile statului Roman numiti de Basescu cu care AMERICA controleaza si distruge Romania si nu au nimic cu Romania si poporul roman si mai mult au depus juramant mincinos ca apara interesele romaniei si ale poporului roman, dar dupa numirea in functie ataca si distruge Romania.

Eu intreb ROMANII daca AU VOTAT PE FUNERIU ORI PE BACONSKY in alegeri?

Si pe ce sigala de partid au fost la VOTARE?

Doresc sa revin la teste de titularizare pentru profesori pentru ca sa fie obligatoriu exterminati si indepartati din invatamantul romanesc, adica un profesor de franceza da examen la matematica ori chimie, un profesor de chimie da examen la geografie ori japoneza sau maghiara, un profesor de matematica da examen la sport si daca nu trece baremul de secunde pe suta de metri pierde postul si ajunge somer, dar supriza vine azi, cand ministerul invatamantului anunta posturi vacante in invatamant, dar pentru cetatenii strainii care au fost adusi la sudii gratuite pe banii romanilor pentru inlocuirea romanilor in institutiile statuluii Roman.

O sa ziceti ca nu este adevarat, dar eu stiam lucrurile acestea de la ALEXANDRU MIRONOV, inca din 1990, lucruri pe care le-am scris uin cartea:

Dezvăluiri uluitoare despre modul în care este afectată România de gigantica conspiraţie internaţională a Noii Ordini Mondiale

Se aduc copii din R. MOLDOVA, UCRAINA, BELARUS, RUSIA si altele, la studii gratuite pornind de la studiu mediu, LICEU si studii superioare si burse in valuta, iar parintii lor primesc casa, serviciu si salariu in Romania, apoi se infiinteaza institutii ANI, DNA si altele, pentru ei si primesc locuinta in cartiere rezidentiale sau in LOCUINTE ANL in toata Romania, acestia sunt masa de manevra pentru fraudarea voturilor romanilor si pentru actiuni teroriste internationale planificate in AMERICA, priviti incercarea de LOVITURA DE STAT DE LA CHISINAU in 7 aprilie 2009 cu sprijinul lui Basescu, Putin si Obama pentru ca FMi si B`nai B`rith sa ajunga la conducerea R. Moldova pentru a avea cotrolul, economic, social, politic, militar si financiar.

torontoman spunea...

Linkurile de pe youtube sunt date jos. Mai sunt cumva incarcarte pe alte situri?
Chiar sunt curios. Eu incarc pe www.trilulilu.ro grupul anti-sionist.
ID torontoman

diana spunea...

Am ajuns la 26 de ani sa ne tina parintii plecati peste hotare si bunicii sotului in varsta de aproape 80 de ani, din "agricultura de subsistenta".Sotul este militar si eu cu studii superioare. Am fost data afara in cateva secunde pt ca am avut nesimtirea sa imi cer dreptul pe atunci de 12oo lei pe cartea de munca.Situatia este tragica. Sa vrei sa muncesti ca sa traiesti, dar sa te tina parintii care in 89 au iesit in strada pentru traiul mai bun al copiilor lor.Am ajuns sa ne bucuram de niste cartofi pt care au muncit acei batranei de 80 de ani.Rusinos

Anonim spunea...

ce se ataca unguru' :)) adevarul doare:)) nasol sa descoperi ca esti migrator mah?:))

Gigi spunea...

D-le Dogaru, ce se întâmplă? De ce nu mai merge nici unul din filmele de pe You Tube postate aici? De exemplu, azi, 03 noiembrie 2011 (când am dat prima oară de site-ul acesta), încercând să accesez documentele video, am vazut că nici unul din ele nu mai este disponibil. Cine vi le-a şters de pe You Tube?

Spaţiul etnogenetic românesc

Spaţiul etnogenetic românesc