luni, 29 septembrie 2008

ŞOCANT!!! Stat in Stat


Un vechi proverb autohton spune că „Românului de ce-i frică nu scapă“. Iată, ceea ce publicaţia noastră a avertizat, încă de la înfiinţare (decembrie 2006), că o să se întâmple, e pe cale să se petreacă peste nu foarte mult timp.
Liderii maghiari - fie ei din UDMR, PCM, CNS ori de la Budapesta (că-s toţi o apă şi-un pământ) - sunt foarte aproape să-şi vadă visul cu ochii, adică o a doua Regiune Autonomă Maghiară Mureş înfiinţată, ce-i drept cu alt nume - Ţinutul Secuiesc, de parcă asta ne-ar interesa atunci când se sfârtecă teritoriul Ţării. Nu suntem deloc superstiţioşi, creştini fiind, însă de data aceasta parcă tot ne vine să spunem: „Să dea Dumnezeu să n-avem dreptate“.
Ne rugăm, aşadar, să nu le iasă separatiştilor planurile diabolice, pentru că nu suntem orbi ca să nu vedem ceea ce se pregăteşte în jurul nostru, adică un stat ungar în inima statului român. Cum s-a ajuns la doar un pas de destrămarea Statului Naţional Unitar Român? Încape răspunsul într-o singură propoziţie: prin trădarea barbară (dar - atenţie! - conştientă) a tuturor conducerilor României de după Decembrie 1989! De vină pentru că Articolul 1 din Constituţia României este călcat în picioare de aproape două decenii încoace sunt Ion Iliescu, Emil Constantinescu şi Traian Băsescu, împreună cu toţi premierii, de la Petre Roman şi până la Călin Constantin Anton Popescu Tăriceanu.
Steagul roş-alb-verde înfipt în inima României este, dragilor, mulţumirea lui Marko, Frunda, Verestoy şi ai lor pentru că românii - se vede treaba încă odată, toleranţi până la prostie - îi găzduiesc cu pace în Ţara lor Sfântă, lăsată de strămoşi.
Dar asta nu are cum să le atragă atenţia trădătorilor de peste Carpaţi, pentru că ei sunt puşi pe căpătuială, chiar şi-n ceasul al doisprezecelea... Treziţi-vă, fraţilor, nu-i lăsaţi să-şi bată joc de ROMÂNIA
http://www.condeiulardelean.ro/prima_pagina.php?nr_curent=92&articol=2097

Niciun comentariu:

Spaţiul etnogenetic românesc

Spaţiul etnogenetic românesc