marți, 24 noiembrie 2009

Partidul Civic Maghiar il sustine pe Traian Basescu in turul doi

Conducerea Partidului Civic Maghiar (PCM) Covasna si-a exprimat sustinerea fata de Traian Basescu in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, apreciind, totodata, ca Kelemen Hunor, candidatul UDMR, nu a obtinut rezultatul dorit de Uniune.

Presedintele PCM Covasna, Kulcsar Terza Jozsef, a declarat, dupa aflarea rezultatelor exit-poll-urilor, ca acestea dovedesc ca Kelemen Hunor, candidatul UDMR, in "mod evident", nu a reusit sa obtina un rezultat dorit de Uniune, relateaza Antena 3.

Totodata, el a subliniat ca, pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale, PCM il va sustine pe Traian Basescu.

Presedintele Partidului Civic Maghiar (PCM), Szasz Jeno, este de parere primul tur al alegerilor prezidentiale a demonstrat ca UDMR nu mai detine monopolul in comunitatea maghiarilor din Transilvania si a declarat ca ii asteapta pe Basescu si pe Geoana in Tinutul Secuiesc. El a lasat sa se inteleaga ca va sprijini dreapta, dar a subliniat ca PCM nu il va sprijini neconditionat pe Traian Basescu in turul al doilea.

http://www.ziare.com/actual/alegeri-prezidentiale-2009/11-23-2009/partidul-civic-maghiar-il-sustine-pe-traian-basescu-in-turul-doi-957865

Niciun comentariu:

Spaţiul etnogenetic românesc

Spaţiul etnogenetic românesc