luni, 15 octombrie 2007

Produsele Româneşti BitDefender, lăudate de presa internaţională

Liderul tehnologic mondial în domeniul securităţii datelor, Bitdefender, este elogiat de presa internaţională imediatdupă lansarea noii suite de produse pentru 2008. Produsele româneşti au fost testate de laboratoarele a 4 publicaţii de mare tiraj din SUA şi Marea Britanie, potrivit celor de la Smartnews. Rezultatele confirmă angajamentul echipei de specialişti români de a fi dezvoltat una dintre cele mai avansate tehnologii de protecţie a datelor din lume.


Americanii sunt sfătuiţi să cumpere Bitdefender. Binecunoscuta revista nord-americană PC MAGAZINE, cu aproape 5 milioane de cititori, a testat BitDefender Total Security 2008, oferind primul review pozitiv al noii suite. Specialiştii au lăudat iniţiativa BitDefender de a se adresa unor nevoi cât mai diverse, dorind să cuprindă întreaga piaţă, nu doar cea specializată.

Chiar şi fără a lua în considerare noile module, precum Back-up, Tune-up, sau Game Mode (mod dedicat pasionaţilor de jocuri online), PC MAGAZINE consideră că noua variantă Bitdefender este mult îmbunătăţită faţă de generaţia precedentă, în mod deosebit în privinţa modulelor antispam şi antispayware.

În Marea Britanie, 50% din managerii IT au citit despre performanţele tehnologiei româneşti. În numarul din septembrie, prestigioasa revistă PC ADVISOR a premiat cu aur soluţia de securitate IT pentru desktop - BitDefender Total Security 2008.

Produsele au fost evaluate luând în considerare uşurinţa de utilizare, funcţionalităţile, raportul preţ-funcţionalităţi. Scorul total care a adus medalia de aur a fost de 4,5 stele din 5.

Niciun comentariu:

Spaţiul etnogenetic românesc

Spaţiul etnogenetic românesc