joi, 29 octombrie 2009

Nişte comentarii cam... ciudate

Republica Banat a fost o încercare a şvabilor şi ungurilor de a menţine Banatul în sfera de influenţă Austro-Ungară. Urmează o selecţie de comentarii găsite pe un site:

Contele Mercy: MULTIPLICATI SI MEDIATIZATI MESAJUL : "VENITI CU TOTI LA TIMISOARA, VENITI CU SUTELE DE MII, VENITI IN PIATA LIBERTATII, IN FATA VECHII PRIMARII" !!! IN DATA DE 31 OCTOMBRIE 2009. TIMISOARA. PANA ATUNCI: INTRODUCETI REGIONALIZAREA SI LUSTRATIA IN CANTECELE GALERIEI SI PE BANERELE EI. TRAIASCA PROCLAMATIA DE LA TIMISOARA SI PUNCTUL 8. DE UNITATEA NOASTRA DEPINDE VIITORUL SI DESTINUL TARII... INTRODUCETI MESAJUL PE TOATE SITE!!!!!

SA CINSTIM MEMORIA SI IDEALUL LUI OTTO ROTH, LA 31 OCTOMBRIE 2009, IN TIMISOARA -PTA LIBERTATI. PROCLAMATIA DE LA TIMISOARA AFIRMA FF CLAR: REGIONALIZARE SI LUSTRATIE!!!! VA ASTEPTAM PE TOTII IN FATA VECHII PRIMARII A TIMISOAREI!!

dany_CFR: @contele mercy da-mi linkul la site! TOTI VREM SEPARARE ECONOMICA! TOTI VREM SA SCAPAM DE MITICISM DE HOTIE SI DE CORUPTIE! DACA NU ACUM, ATUNCI CAND?

Contele Mercy: INTRATI PE SITE CFR, PT CA ACOLO DEZBATEM DESPRE ACTIUNEA PE CARE O VOM FACE IN PIATA LIBERTATII... DEASEMENEA TRIMITETI MESAJE PE TOATE SITE URILE ORASELOR DIN ARDEAL SI BANAT: BRASOV, BISTRITA, AB, MEDIAS, ARAD, SIBIU, ORADEA......REGIONALIZAREA ESTE SINGURA MASURA CARE POATE SALVA ROMANIA DE DEZASTRU. CORUPTIA BIROCRATIA, PARVENITISMUL SI CLIENTELISMUL POLITIC, SLABA DEZ A PROVICINCIILOR SUN DOAR EFECTELE CENTRALIZARII

BANATUL SI ARDEALUL INDEPENDENT !!! : 31.10.2009 PIATA LIBERTATII TIMISOARA!!! 90 DE ANI DE LA PROCLAMAREA REPUBLICII BANATENE !!!
BANAT NU E ROMANIA!!!

Trezirea! Inca un efort!: @contele mercy. eu sunt clujean, si aici suntem un grup care vrem asta, vom face fluturase prin facultati si vom face tot posibilul ca in 31 sa facem si in Cluj! Si o vom tine tot asa pana se vor trezi tot mai multi! Pana ce toate orasele transilvanene vor face proteste, si nu cred ca nu se va lua atitudine! NU VREM AUTONOMIE! CI VREM SEPARARE ECONOMICA!

Contele Mercy: SI APROPOS : LASA TONUL ACELA RASIST IMPOTRIVA MAGIARIILOR SI AL AUSTRIECIILOR!! NU SUNT MAGHIAR, ITI POTI DA SEAMA SI DUPA STIL, UN UNGUR NU ARE NICIOATA VOCABULARUL MEU....
DAR O INTREBARE: CU CE SUNT VALAHII, MAI CULTI SI MAI CIVILIZATI DECAT "HUNII"???CAT ESTE PIBUL UNGARIEI SI NIVELUL DE TRAI SI INFRASTRUCTURA SI CAT ESTE AL VALAHIILOR?? SAU MAI CONCRET AL MAMEI AUSTRIA CAT E???NOI AM FACUT PARTE DIN IMPERIU AUSTRIAC.. CUM SA UITAN ASTA??

Mai multe comentarii pe site-ul ProSport

2 comentarii:

claudia spunea...

Infiintata in 1993, cu capital privat romanesc RURIS este producator de motoutilaje ce acopera o gama intreaga de lucrari necesare in microagricultura: motoferastraie, motocultoare, motocositori, masini de tuns gazon, motopompe, generatoare de curent, atomizoare . Motooul nostru "EFORT MIC, ROADE BOGATE" ne-a condus la realizarea unor produse cu fiabilitate mare, productivitate ridicata si usor de manevrat. Desi avem parteneri care ne reprezinta intr-un numar important de judete, obiectivul nostru este sa extindem gradul de acoperire al produselor RURIS, la nivel national. Cu fiecare an, marim nomenclatorul de produse astfel incat sa acoperim intrega gama de utilaje necesare in orice gospodarie. Experienta in domeniu de peste 15 ani, cat si reteaua de unitati service autorizate, garanteaza clientilor nostri calitatea produselor si serviciilor oferite de catre RURIS.

Contact: SC RURIS IMPEX SRL, Craiova, tel: +40351.46.46.32, www.ruris.ro

Paul spunea...

Măria ta, domnule conte, tocmai au băgat diazepam la farmacie, fă bine și-ți procură, ai mare nevoie!

Spaţiul etnogenetic românesc

Spaţiul etnogenetic românesc